ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ   

Ποιότητα, Αισθητική & Λειτουργικότητα 

Το αρχιτεκτονικό γραφείο της Ρόης Γιαννοπούλου εξειδικεύεται στις ανακαινίσεις κατοικιών, αλλά και επαγγελματικών χώρων - καταστημάτων και γραφείων. Η ίδια η αρχιτέκτονας έχει εξειδικευθεί στην εσωτερική διακόσμηση - Interior Design, ενώ έχει σχεδιάσει σειρά επίπλων, φωτιστικών και διακοσμητικών αντικειμένων για οίκους της Ελλάδας και της Ιταλίας. Το γραφείο της Ρόης Γιαννοπούλου δραστηριοποιείται, επίσης, στη συντήρηση διατηρητέων κτισμάτων και μνημείων.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ 

Με γνώμονα τις ανάγκες κάθε χώρου και τις επιθυμίες των πελατών μας, αναλαμβάνουμε ολόκληρη τη διαδικασία της ανακαίνισης της κατοικίας σας, από το σχεδιασμό και τη μελέτη έως και την υλοποίηση του έργου. Η έμπειρη ομάδα των συνεργατών μας, που αποτελείται από εξειδικευμένους μηχανικούς, και η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο εγγυώνται την άριστη ποιότητα της εργασίας μας, αλλά και την ακρίβεια-συνέπεια στους προσυμφωνημένους χρόνους ολοκλήρωσης εκάστοτε έργου. Στο αρχιτεκτονικό γραφείο της Ρόης Γιαννοπούλου, υλοποιούμε τις ιδέες που, πραγματικά, θα κάνουν το χώρο σας ομορφότερο!  
 
Ελάτε, να σχεδιάσουμε μαζί την ανακαίνιση του σπιτιού σας! Οι δημιουργικές μας προτάσεις θα υλοποιηθούν στον προσωπικό σας χώρο, με γνώμονα την αισθητική και τη λειτουργικότητα

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 

Το γραφείο μας αναλαμβάνει τη μελέτη και τον εξοπλισμό γραφείων και καταστημάτων, προτείνοντας πρωτότυπες και δημιουργικές λύσεις για την κάλυψη των επαγγελματικών σας αναγκών. Στο πλαίσιο αυτό, μάλιστα, έχουμε αναλάβει και υλοποιήσει μελέτες για μικρές boutique και καταλύματα ιστορικού κελύφους στην Πάτμο και τη Μάνη. 

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε με το αρχιτεκτονικό γραφείο της Ρόης Γιαννοπούλου στην Αθήνα για την ανακαίνιση της κατοικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου. 

hCaptcha